Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: انقلاب ایران سه مبحث قدرت دین، رهبری دینی و مردم را نشان داد.

به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی در آیین بزرگداشت ۹ دی گفت: روز‌ها می‌گذرند، اما برخی از ایام آنگونه بزرگ و عزیزند که برای همیشه در یاد و خاطره ما می‌مانند. انقلاب اسلامی مسیر جریان تاریخ را تغییر داد؛ انقلابی که در ادامه مسیر عظیمی که امام حسن (ع) با جدا کردن جریان ناب اسلامی از حکومت جور بنی امیه و ایجاد شرایط جدید آعازش کردند و در طول بیش از ۱۳۰۰ سال خون‌های بزرگی پای این جریان ریخته شد تا اوج قله آن که عاشورا است، شکل گرفت و در بهمن۵۷ منجر به پیروزی یک حکومت و نظام اسلامی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران افزود: بی شک جنگ بین حق و باطل از ابتدای تاریخ بوده و خواهد بود، به طوری که در نمایندگی از جبهه حق مردم ایران حکومتی را شکل دادند که عناصر باطل از جنس غربی و شرقی آن یعنی آمریکا و شوروی آن دوره، علیرغم همه مخالفت‌ها سر یک موضوع یعنی عدم موفقیت و پیروزی انقلاب اسلامی توافق داشتند.

وی با بیان اینکه در دهه اول انقلاب آسیب خوردیم، اما از پا نیفتادیم، افزود: دهه دوم انقلاب اسلامی با یک شیوه جدی جنگ در درون صاحب منصبان نظام آغاز شد و جنگ نرم و آهسته‌ای شکل گرفت تا باور‌ها و ایمان و اعتقادات ما را از ما بگیرد. گرچه باز آسیب خوردیم، ولی بلوغ یافته و رشد پیدا کردیم و دشمن ناکام‌تر از گذشته راه جدیدی را آغاز کرد. یک دهه تلاش که عمق فتنه را از ۱۰ سال قبل از آن پیگیری می‌کرد، رویکرد جدیدی شد که در آن آنانی که انقلاب کرده بودند، در مقابل انقلاب می‌ایستادند و تلاش این بود که با این مسیر جدید ظرفیت‌های نظام از درون دچار فروپاشی شود تا الگویی را که در هر خطه‌ای از جهان صحنه را تغییر داده بود، از بین ببرند. باز هم ما هزینه دادیم، اما مردم با جوهره بصیرت، ایمان و آزادی به میدان آمدند و تبلور غیرت مردم، ۹ دی شد.

زاکانی ادامه داد: وقتی به آن روز‌ها برمی گردم که شبانه روز درگیر بودیم، خاطرم هست که فرضیه‌هایی را تنظیم کرده بودیم تا با تبیین ماجرا به کنج ظلمتکده‌هایی که تنظیم کرده بودند لااقل نوری را بتابانیم و به زیبایی می‌دیدم که یک کلاه بزرگی را تنظیم کردند و بر سر کسانی که با اعتراضات خود تنور دشمن را روشن کردند، می‌گذاشتند. از بیش از ۴۰ میلیون نفری که در سال ۸۸ در انتخابات شرکت کردند نزدیک ۱۵ تا ۱۶ میلیون کسانی بودند که نامزدشان رای نیاورده بود و این عدد اندکی است. از آن اقلیت یک اکثریت قریب به اتفاقی هستند که می‌گفتند رای ما کو؟ به آن اکثریت این اقلیت می‌گفتیم که نظام یک وظیفه دارد و آن این است که به تک تک شما ثابت کند رای شما کجاست و این حق شماست، اما یک اقلیتی از این اقلیت بودند که کاری به رای نداشتند و رای برای آن‌ها موضوعیتی نداشت.

وی با اشاره به اینکه عده‌ای می‌گفتند رهبری زود به نامزد پیروز تبریک گفتند نیز گفت: باید گفت که رهبری راجع به آقای خاتمی هم این کار را کرد و همیشه خیلی زود تبریک می‌گفتند. اگر همه ۱۰ تا ۱۵ میلیون نفر مذکور را هم در نظر بگیریم که گفته باشند رای ما کو باز هم عدد اندکی است، اما اقلیتی از این اقلیت هستند که آتش می‌زدند و کاری به رای نداشتند. اگر اسم این‌ها نماینده مجلس یا استاد دانشگاه و یا هر عنوان دیگری باشد باز هم نظام وظیفه دارد که آن‌ها را زمینگیر کند تا اجازه ندهد به حق مردم تعرض کنند.

زاکانی افزود: نظام در آن ایام مظلوم واقع شد، اما رهبری نگذاشت تعرضی به کسانی که اعتراض داشتند، شود الا کسانی که خودشان تعرض کردند. دهه سوم دهه مردم علیه مردم بود که با این مدل می‌خواستند مردم را زمین بزنند، اما بصیرت مردم این اجازه را به آن‌ها نداد. دهه چهارم انقلاب دهه تحریم تشدید شده و فشار بود و در این تحریم مردمی که در مقابل سلطه زانو نزده بودند، متحمل بیشترین فشار شدند که البته پیام این روش را هم متاسفانه‌ای عده‌ای از داخل انقلاب به بیرون مخابره کرده بودند. در این دهه نیز آسیب خورده ایم، اما زانو نزده ایم و سرو بلند قامت شده ایم.

شهردار تهران تاکید کرد: دهه پنجم دهه ساختن، خدمت، آبادانی و پیشرفت و الگو است. امروز تلاش دشمن این است که نگذارد این الگو را بسازیم و اجازه برای ساختن الگو‌های مشابه و شکل دادن تمدن نوین اسلامی را ندهد. ما را ناامید کند و ریشه امید و آرزو و بلند بینی و عینیت بخشیدن به شعار‌های انقلاب را از ما بگیرد بنابراین برای مقابله نیاز به ایستادگی و بصیرت و خاکساری در مقابل مردم داریم. انقلاب ایران سه مبحث قدرت دین، رهبری دینی و مردم را نشان داد؛ لذا باید بکوشیم با نوکری مردم امیدی که دیگران سعی کردند بمیرانند را زنده نگه داریم. باید با کمک مردم و نخبگان و میدان دادن به آن‌ها و استفاده کردن از فکر و ذهن و قدرت آن‌ها ایرانی جدید و تحول یافته را بسازیم. امیدواریم خداوند در این مسیر ما را ثابت قدم نگه دارد و بر کسانی مانند شهید سردار سلیمانی که این مسیر را برای ما ایجاد کردند، درود می‌فرستیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: علیرضا زاکانی انتخابات 88 رای ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۲۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

آقای [سیدرضا] زواره‌ای، [عضو حقوقدان شورای نگهبان] آمد. برای نامزد شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری مشورت‌ کرد. گفتم، با توجه به اجبار استعفا از شورای نگهبان، لازم است با اعضای شورا مشورت‌ کند. فکر می‌کند در میزگرد [مناظره] تلویزیونی با نامزدان دیگر، می‌تواند نظر مردم را به برنامه‌هایش جلب کند. محمدتقی، مباشر کارهایمان در بهرمان آمد. مریض است و عازم سفر کربلاست.

آقای [صادق] زیباکلام، [استاد دانشگاه تهران]، برای انجام سومین قسمت مصاحبه آمد و گفت، کتابی در مورد انتقادات و جواب‌ها مربوط به من در جریان انتخابات مجلس، به نام «هاشمی و دوم خرداد» نوشته است. عصر آقای پروفسور [محمدنبی] نعمتی، [جراح مغز و اعصاب در دانشگاه بُن]، رئیس متخصصان ایرانی مقیم آلمان آمد و گفت، ۲۴۰۰ ایرانی در سازمانشان عضوند و به فکر راه‌انداختن بیمارستانی در جزیره کیش، به عنوان بیمارستان بین‌المللی با بهترین استاندارد هستند. بناست برای بررسی، به کیش برود؛ تشویق کردم.

آقای [سیدحسین] موسویان آمد و گفت، اعضای حزب اعتدال و توسعه، حزب را جدی نمی‌گیرند و تعهدی را که برای روزنامه داده‌اند، نپرداخته‌اند و حاضر نیستند در انتخابات فعال باشند و آقایان [محمدباقر] نوبخت و [اکبر] ترکان، نامزدی را هم قبول نکرده‌اند و بعضی‌ها ‌خواستند که حزب از آقای [سیدمحمد] خاتمی حمایت کند که رأی نیاورد. پیشنهاد ‌کرد که دکتر [حسن] روحانی، خوب است معاون‌اول رئیس‌جمهور بشود. سفر دکتر روحانی به پاکستان را موفق توصیف کرد.

دانشجویان و طلاب ممتاز بسیجی [شرکت‌کنندگان در نهمین مجمع سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی ممتاز کشور] آمدند. آقای [علیرضا] زاکانی، [رئیس سازمان بسیج دانشجویی] گزارش داد. از میان چهار هزار داوطلب، ۴۰ دانشجو و ۱۵ طلبه انتخاب شده‌اند. برای آنها صحبت مفصلی در اهمیت تعهد و تخصص با هم و ضرورت تلاش بیشتر علمی کردم.

امروز در اندونزی، مجلس گام دوم را در محکوم کردن عمل [آقای عبدالرحمن وحید]، رئیس‌جمهور برداشت که اگر یک گام دیگر بردارد، ساقط می‌شود. درگیری‌ها در فیلیپین هم ادامه دارد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901072

دیگر خبرها

  • تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از پنجشنبه آغاز می‌شود
  • معلمِ متفکر
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • ۳۳۷ سند مالکیت منطقه دوم دریایی سپاه استان بوشهر صادر شد
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • حمایت زاکانی از طرح نور پلیس
  • فعالیت ۷۰۰ ناظر آموزش‌دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی