Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: انقلاب ایران سه مبحث قدرت دین، رهبری دینی و مردم را نشان داد.

به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی در آیین بزرگداشت یوم الله ۹ دی، روز بصیرت، گفت: روزها می گذرند اما برخی از ایام آنگونه بزرگ و عزیزند که برای همیشه در یاد و خاطره ما می مانند. انقلاب اسلامی مسیر جریان تاریخ را تغییر داد؛ انقلابی که در ادامه مسیر عظیمی که امام حسن(ع) با جدا کردن جریان ناب اسلامی از حکومت جور بنی امیه و ایجاد شرایط جدید آعازش کردند و در طول بیش از ۱۳۰۰ سال خون های بزرگی پای این جریان ریخته شد تا اوج قله آن که عاشورا است، شکل گرفت و در بهمن۵۷ منجر به پیروزی یک حکومت و نظام اسلامی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران افزود: بی شک جنگ بین حق و باطل از ابتدای تاریخ بوده و خواهد بود، به طوری که در نمایندگی از جبهه حق مردم ایران حکومتی را شکل دادند که عناصر باطل از جنس غربی و شرقی آن یعنی آمریکا و شوروی آن دوره، علیرغم همه مخالفت ها سر یک موضوع یعنی عدم موفقیت و پیروزی انقلاب اسلامی توافق داشتند.

وی با بیان اینکه در دهه اول انقلاب آسیب خوردیم اما از پا نیفتادیم، افزود: دهه دوم انقلاب اسلامی با یک شیوه جدی جنگ در درون صاحب منصبان نظام آغاز شد و جنگ نرم و آهسته ای شکل گرفت تا باورها و ایمان و اعتقادات ما را از ما بگیرد. گرچه باز آسیب خوردیم ولی بلوغ یافته و رشد پیدا کردیم و دشمن ناکام تر از گذشته راه جدیدی را آغاز کرد. یک دهه تلاش که عمق فتنه را از ۱۰ سال قبل از آن پیگیری می کرد، رویکرد جدیدی شد که در آن آنانی که انقلاب کرده بودند، در مقابل انقلاب می ایستادند و تلاش این بود که با این مسیر جدید ظرفیت های نظام از درون دچار فروپاشی شود تا الگویی را که در هر خطه ای از جهان صحنه را تغییر داده بود، از بین ببرند. باز هم ما هزینه دادیم اما مردم با جوهره بصیرت، ایمان و آزادی به میدان آمدند و تبلور غیرت مردم، ۹ دی شد.

زاکانی ادامه داد: وقتی به آن روزها برمی گردم که شبانه روز درگیر بودیم، خاطرم هست که فرضیه هایی را تنظیم کرده بودیم تا با تبیین ماجرا به کنج ظلمتکده هایی که تنظیم کرده بودند لااقل نوری را بتابانیم و به زیبایی می دیدم که یک کلاه بزرگی را تنظیم کردند و بر سر کسانی که با اعتراضات خود تنور دشمن را روشن کردند، می گذاشتند. از بیش از ۴۰ میلیون نفری که در سال ۸۸ در انتخابات شرکت کردند نزدیک ۱۵ تا ۱۶ میلیون کسانی بودند که نامزدشان رای نیاورده بود و این عدد اندکی است. از آن اقلیت یک اکثریت قریب به اتفاقی هستند که می گفتند رای ما کو؟ به آن اکثریت این اقلیت می گفتیم که نظام یک وظیفه دارد و آن این است که به تک تک شما ثابت کند رای شما کجاست و این حق شماست اما یک اقلیتی از این اقلیت بودند که کاری به رای نداشتند و رای برای آن ها موضوعیتی نداشت.

وی با اشاره به اینکه عده ای می گفتند رهبری زود به نامزد پیروز تبریک گفتند نیز گفت: باید گفت که رهبری راجع به آقای خاتمی هم این کار را کرد و همیشه خیلی زود تبریک می گفتند. اگر همه ۱۰ تا ۱۵ میلیون نفر مذکور را هم در نظر بگیریم که گفته باشند رای ما کو باز هم عدد اندکی است اما اقلیتی از این اقلیت هستند که آتش می زدند و کاری به رای نداشتند. اگر اسم اینها نماینده مجلس یا استاد دانشگاه و یا هر عنوان دیگری باشد باز هم نظام وظیفه دارد که آنها را زمینگیر کند تا اجازه ندهد به حق مردم تعرض کنند.

زاکانی افزود: نظام در آن ایام مظلوم واقع شد اما رهبری نگذاشت تعرضی به کسانی که اعتراض داشتند، شود الا کسانی که خودشان تعرض کردند. دهه سوم دهه مردم علیه مردم بود که با این مدل می خواستند مردم را زمین بزنند اما بصیرت مردم این اجازه را به آنها نداد. دهه چهارم انقلاب دهه تحریم تشدید شده و فشار بود و در این تحریم مردمی که در مقابل سلطه زانو نزده بودند، متحمل بیشترین فشار شدند که البته پیام این روش را هم متاسفانه ای عده ای از داخل انقلاب به بیرون مخابره کرده بودند. در این دهه نیز آسیب خورده ایم اما زانو نزده ایم و سرو بلند قامت شده ایم.

شهردار تهران تاکید کرد: دهه پنجم دهه ساختن، خدمت، آبادانی و پیشرفت و الگو است. امروز تلاش دشمن این است که نگذارد این الگو را بسازیم و اجازه برای ساختن الگوهای مشابه و شکل دادن تمدن نوین اسلامی را ندهد. ما را ناامید کند و ریشه امید و آرزو و بلند بینی و عینیت بخشیدن به شعارهای انقلاب را از ما بگیرد بنابراین برای مقابله نیاز به ایستادگی و بصیرت و خاکساری در مقابل مردم داریم. انقلاب ایران سه مبحث قدرت دین، رهبری دینی و مردم را نشان داد. لذا باید بکوشیم با نوکری مردم امیدی که دیگران سعی کردند بمیرانند را زنده نگه داریم. باید با کمک مردم و نخبگان و میدان دادن به آن‌ها و استفاده کردن از فکر و ذهن و قدرت آن‌ها ایرانی جدید و تحول یافته را بسازیم. امیدواریم خداوند در این مسیر ما را ثابت قدم نگه دارد و بر کسانی مانند شهید سردار سلیمانی که این مسیر را برای ما ایجاد کردند، درود می فرستیم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: رای ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۲۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳

به بهانه دیدار امروز مقام معظم رهبری با معلمان نگاهی به مهم‌ترین بیانات ایشان از سال ۱۳۹۷ تا سال ۱۴۰۳ کرده‌ایم. لازم به ذکر است که رهبر انقلاب در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به دلیل شیوع ویروس کرونا دیدار نداشتند.

مهم‌ترین نیاز جامعه معلم است

حضرت آیت الله خامنه‌ای در دیدار با معلمان و فرهنگیان در سال ۱۳۹۷ بیان داشتند:  امروز مهم‌ترین نیاز آموزش و پرورش کشور، معلّم است؛ این دانشگاه و دانشگاه شهید رجائی و هر نقطه‌ای که تربیت‌معلّم بر آن صدق می‌کند، بایستی هم کمّاً، هم کیفاً توسعه پیدا کند.

مقام معظم رهبری گفتند: امام (رضوان‌الله‌علیه) فرمودند «معلّمی شغل انبیا است»؛ این فقط یک شعار دل‌خوش‌کن نیست؛ این یک حقیقت قرآنی است: وَ یُعَـلِّمُهُمُ الکِتابَ وَ الحِکمَة؛ از جمله‌ی خصوصیّات پیامبران، تعلیم است. یعنی شما[معلمان] دارید راهی را حرکت میکنید که برترین انسانهای تاریخ بشریّت، آن راه را رفته‌اند و برای آن مقصود و برای آن پیمایش، مبعوث شده‌اند؛ یعنی پیغمبران.

نگذارید دانش‌آموزان از درس عقب بمانند

مقام معظم رهبری در دیدار با معلمان در سال ۱۳۹۸فرمودند: سند تحول در آموزش و پرورش یک ریل‌گذاری است. ابلاغ آن کافی نیست، باید انجام شود. اولین چیزی که لازم است، روحیه انقلابی است. خداوند نخواهد گذشت از کسانی که با قلمشان روحیه انقلابی را تضعیف می‌کنند.

 حضرت آیت الله خامنه‌ای گفتند: نگذارید دانش‌آموزان سیل‌زده از درس عقب بمانند. الان بازسازی مدارس شروع شده است؛ خیرین مدرسه‌ساز هم که انصافاً جریان مفید و خیّری در کشور هستند، کمک می‌کنند. جوری مدیریت شود که تا وقتی مدارس ساخته نشده، اینها از تحصیل عقب نمانند.

ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان ما دارای هویت ملی بشوند

رهبر انقلاب در اولین دیدار بعد از همه گیری کرونا با جمعی از معلمان در سال ۱۴۰۱ گفتند: در دوران کرونا هم معلمین واقعاً زحمت کشیدند. در یک دورانی معلم کار مضاعف می‌کرد. ما صمیمانه از معلمین در این زمینه تشکر می‌کنیم. سفارش من در مورد مسائل مربوط به معیشت همان سفارش همیشگی است. مسئله بیمه، بازنشستگی،‌ هزینه‌های درمان که به موقع پرداخت بشود؛ این‌ها مسائل مهمی است، بایستی حتماً توجه کرد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای گفتند: بچه‌ها ارزش مقاوم بودن را بفهمند. اینکه یک ملت اجزایش اجزای مقاومی هستند، مقاوم یعنی چه؟ یعنی در مقابل باج‌گیری عقب‌نشینی نمی‌کنند،‌ در مقابل حمله به خودشان نمی‌لرزند، در مقابل زورگویی کوتاه نمی‌آیند، اکسیر علاج مشکلات کشور این است؛ احساس مقاومت،‌ روحیه مقاومت. باید یک ملت بتواند در مقابل زورگویی‌ها مقاومت بکند. این را باید یاد بگیریم از بچگی از نوجوانی این باید در ما نهادینه بشود.

مقام معظم رهبری در ادامه تاکید کردند: ما بایستی کاری کنیم که دانش‌آموز ما دارای هویت ملی بشود. مهم‌تر از علم‌آموزی این است که او احساس هویت بکند، یک انسان با هویت ساخته بشود و احساس اعتماد به نفس ملی پیدا بکند. از عمق جان کودک ما با افتخارات کشور آشنا بشود. این چیزی است که امروز وجود ندارد. شما بین بچه‌های مدارستان نظرخواهی کنید ببینید چند درصد رونالدو را می‌شناسند، ما چرا افتخارات ملی خودمان را نمی‌شناسیم؟

معلم معمار آینده‌ی کشور است

مقام معظم رهبری در دیدار با معلمان و فرهنگیان سراسر کشور در سال ۱۴۰۲ گفتند: کاری که معلّم بر عهده گرفته ــ معلّم متعهّد ــ به نظر من مهم‌ترین کار در کشور است؛ یعنی تربیت و تعلیم نونهالان کشور، یعنی ساختن آینده‌ی کشور. معلّم در واقع معمار آینده‌ی کشور است. امروز شما دارید فردای کشور را می‌سازید. اگر بتوانید انسان آگاه، عالم، اهل فکر کردن، متفکّر، اهل منطق، باایمان، بااراده،‌ متشرّع، پایبند به اخلاق اسلامی، پایبند به تعهّدات ملّی تربیت کنید، بزرگ‌ترین خدمت به کشور انجام گرفته؛ یعنی واقعاً هیچ خدمت دیگری قابل مقایسه‌ی با این نیست. این قضیّه‌ی تربیت نوجوانان ما، با توجّه به هوش نوجوان ایرانی، ضریب پیدا می‌کند و اهمّیّت مضاعف پیدا می‌کند. اگر ما با یک جامعه‌ی جوان و نوجوانِ متوسّط از لحاظ ذهنی مواجه بودیم، یک جور بود؛ حالا که با یک قشرِ جوانِ هوشمند مواجهیم که از متوسّط هوش جهانی بالاترند، قضیّه جور دیگر است. این ثروت عظیمی است. اگر ما این موجود باارزش، یعنی این جوان هوشمند را ــ که هوشمندیِ خودش را در المپیادها، در مسابقات جهانی، در همه چیز ثابت کرده ــ تربیت نکنیم و به جایگاه شایسته نرسانیم، واقعاً جفا شده؛ این جواهرِ قیمتی‌ای است، این را باید خوب ساخت.

معلمین الگوهای جامعه‌اند

مقام معظم رهبری در دیدار امروزشان با معلمان سراسر کشور نیز گفتند: از معلمان برای توجه دادن افکار عمومی تشکر می‌کنم. تبیین مصالح بنیادی کشور و نظام از وظایف معاونت پرورشی است؛ جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر رژیم صهیونیستی را بدانند. الگوهای جامعه معلمین باید به عنوان قهرمان معرفی شوند. تبیین مصالح بنیادی کشور و نظام از وظایف معاونت پرورشی است.

خدابخش حکیمی-خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • اظهارات جدید علم‌الهدی درمورد وقایع دانشگاه‌های آمریکا؛ ببینید چطور استاد دانشگاه را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند
  • چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات شرکت کنند؟
  • توضیحات زاکانی به خبرنگار قدس‌آنلاین درباره همکاری شهرداری با طرح نور / هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • حمایت زاکانی از طرح نور پلیس
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی